KraussMaffei Group GmbH

KraussMaffei Group GmbH oldalszám 2 a 2 -ból

KraussMaffei Group GmbH oldalszám 2 a 2 -ból

A német KraussMaffei vállalat már 1838 óta képviseli a csúcsminőséget, többek között reakciós fröccsöntéshez (RIM technológiák) használatos gépeket, műanyag és kaucsuk feldolgozására szolgáló extrudáló gépsorokat, valamint fröccsöntőgépeket gyárt. KraussMaffei gépsorokat kínál standard PUR rendszerek feldolgozásához, lágy, kemény és integrált hab előállításához, valamint kínál még gépeket anyagok töltőanyagokkal történő feldolgozásához (például üveg- és szénszálak, égésgátlók és egyéb adalékanyagok). Más anyagok - például epoxigyanták, DCPD, ciklopentánnal töltött anyagok stb. - is szintén feldolgozhatók gépeiken. A RIM technológiákat főleg az autóiparban, az építőiparban, az elektromos iparban és sok más ágazatban is használják. Megemlíthetjük az egyszerű keverő/adagoló gépeket (főleg a nagy nyomásúakat), a tartozékokat, mint amilyenek a rotációs aszalok vagy karusszelek, az öntőforma-hordozók és az öntőformák, a CNC-gépek és a termékek végső formáját meghatározó vágógépeket, valamint a komplett pultróziós gépsorokat, amelyek egy másik fontos technológiához - az extrudáláshoz - vezetnek. 

A KraussMaffei extrudáló gépsorokat kínál - az extruderektől vagy koextruderektől, fejektől, kihúzóktól, hűtőkádaktól, fűrészektől, nyomtatóktól kezdve a végtermékek, például különféle csövek, profilok vagy lemezek kezeléséhez és csomagolásához szolgáló egységekig. A feldolgozható anyagok lehetnek PVC, PE, PP, PC és mások. 

Túl sokféle lenne ez? Őszintén szólva sokkal többet kínál a KraussMaffei. Ha nem találja amit keres, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal. Örömmel segítünk Önnek. Ezért vagyunk!

Eredmények megjelenítése 13-től 22-ig 22 találatból.
This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.