Rólunk

Az 1.PLASTCOMPANY, spol. s r.o. egy családi hagyományokkal és barátságos csapattal rendelkező vállalat, amely számára a szolgálatkészség, a hivatásos bánásmód és a szakértelem mindig az első helyen szerepelnek. 

Már 1990 óta állunk vevőink rendelkezésére. 

Műanyagipari gyártó és újrahasznosítő gépek és berendezések szállítására, beüzemelésére és szervizelésére szakosodtunk. Ellátjuk több világszerte ismert műanyagfeldolgozó gépi berendezések gyártóinak képviseletét, amelyek gépéit már több mint 3000 alkalommal szállítottuk a közép-európai régió számos műanyagfeldolgozó vállalatához. Előnyeink a szakmai tapasztalat, rugalmasság és gyorsaság gépi szállításokban és szervizelésben egyaránt. 

Mi mindig arra törekedünk, hogy teljesítsük a vevő elvárásait és megtaláljuk az igényeihez a legmegfelelőbben alkalmazkodó megoldást.

Cégtörténet

A vállalatunk mai története az 1990 évben, a Plastochem, spol. r.o. megalakulásával kezdődött. Azóta besorakoztunk a közép-kelet-európai régió vezető vállalatai közé, amelyek műanyagipari alapanyag- és berendezés szállításával foglalkoznak. Kisebb szerkezeti változtatást követően is mindmáig állunk a vevők rendelkezésére. Többet a vállalat történetéről

This site uses cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies. Find out more here.